“Ti si noćna mora HR odjela”: Tiktokerica se pretvara da radi u trgovinama

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA Madison (@ugh_madison) svoje slobodno vrijeme, između ostalog, provodi radeći u smjenama u različitim poznatim trgovinama, poput Walmarta i Targeta iako nije tamo zaposlena. Ta iskustva dijeli sa svojim pratiteljima kojih na TikToku ima više od 215 tisuća. 

U trgovinama se uglavnom bavi poslovima poput čišćenja kupaonica i organiziranja polica te pomaže kupcima u pronalasku artikala, a kako bi se što bolje uklopila, nosi odjeću sličnu onoj kakvu nose zaposlenici. Zanimljivo je da Madison nisu izbacili iz niti jedne od tih trgovina dok se pravila da radi u njima.

U Krogeru su je prepoznali

No u posljednjem videu, u Krogeru, situacija se promijenila. Madison se u tom videu može vidjeti kako odlazi u poslovnicu Krogera u tamnoplavoj košulji, Krogerovoj boji, da bi besplatno odradila smjenu. Netom nakon što je ušla, krenula je pomagati kupcu. Budući da kupčev kupon nije radio, Madison je platila sve što je bilo u košarici kupca.

“Ne odlazim dok ne postanem izvršna direktorica Krogera”, kaže u videu. No jedna zaposlenica Krogera ju je prepoznala s TikToka i pokazala joj jedan od njezinih prijašnjih videa u kojem se pretvarala kako radi u jednoj trgovini. “Jesi li to ti?” pitala ju je zaposlenica Krogera. “Ovo si definitivno ti.”

“Možeš li odraditi moju smjenu?”

Madison je negirala da je to ona, ali zaposlenica je rekla da će otići voditelju poslovnice pokazati snimku. Madison se prebacila na novi odjeljak u trgovini i nastavila raditi. No voditelj ju je ipak pronašao. Objasnio joj je da besplatan rad u Krogeru nije dozvoljen zbog sindikata i zakona o radu. Madison je nakon toga napustila poslovnicu. 

Njezini videi u kojima se pretvara da radi u pojedinim trgovinama redovno prikupe milijunske brojke pregleda i mnoštvo komentara. “Najslađa si ikad”, “Volim ovo. Možeš li odraditi moju smjenu?”, “Dokrajčilo me je kada ste ti i zaposlenik zajedno dovršavali posao”, “Imaš previše vremena i novaca”, “Ti si najgora noćna mora svakog odjela za ljudske resurse”, “Kako si uspjela ući u sobu za osoblje?”, neki su od njih. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *